top of page

PRAKTISK INFORMASJON

 

HENVISNING

Man trenger ikke lenger henvisning fra lege for å få time til fysioterapeut. Man får deler av egenadelen dekket gjennom Helfo, og man har mulighet til å nå frikort egenandelstak 2. Les mer om egenandeler her

Legen kan fortsatt skrive ut henvisning hvis ønskelig, og i mange tilfeller er det en fordel for fysioterapeuten at du har med en henvisning med medisinske opplysninger fra legen.

 

 

TRYGDEREFUSJON

Ingen diagnoser gir lenger rett til gratis fysioterapi. Alle må betale egenandel. Men alle kan opparbeide seg frikort under egenandelstak 2. Barn under 16 år, og de som har godkjent yrkesskade har full dekning av folketrygden.

 

 

FORSIKRINGSPASIENTER

Vi behandler også forsikringspasienter.

 

 

ANDRE OPPLYSNINGER

Her ved Oppdal Fysioterapi kan man kjøpe et engangslaken som man kan benytte i behandlingsserien. Dette koster 50 kroner og kan legges igjen her ved instituttet i egne beholdere som merkes med pasientens navn. En kan også ta med seg laken hjemmefra, men dette må tas med hjem etter hver behandling. Dette av hygieniske hensyn.

Timer som ikke er avbestilt senest klokken 15.00 arbeidsdagen før må betales i sin helhet (trygderefusjon og egenandel). Dette gjelder også ved første gangs konsultasjon.

 

 

 

bottom of page