top of page

HVEM ER VI?

Kjetil Sandsten

Fysioterapiutdannet i Oslo, 1992. Mellomfag i idrett ved Norges Idrettshøyskole. Videreutdanning i idrettsfysioterapi, medisinsk treningsterapi, movement system impairment, såletilpassing, fot, gang, løpsanalyse. Kjetil har bred erfaring innen idrettsfysioterapi og har jobbet med skadeforebygging og behandling både i lagidrett og med enkeltutøvere.

 

Kjetil er med i behandlernettverket til Idrettens Helsesenter. 

 

Jobber ved Oppdal Fysioterapi mandag - fredag.

Marit Klokset

Autorisert Manuellterapeut.

Manuellterapeut utdannet ved Curtin University i Australia i 2021. Spesialisert innen idrettsfysioterapi. Manuellterapeut for det Norske Ungdomslandslaget i Skyrunning. Manuellterapeut for Oppdal Alpin Elite. Fysioterapiutdannet i Trondheim i 2003. Mellomfag i idrett fra Norges  Idrettshøyskole. Videreutdanning i idrettsfysioterapi, IMS nålebehandling, medisinsk treningsterapi, kinesioteip, rehabilitering, og ergonomi og forebyggende helsearbeid.

 

Marit er med i behandlernettverket til Idrettens Helsesenter.

 

Marit jobber 5 dager i uken.

Roger Gunnesmæl
Fysioterapeuter Sagtunet 096_just_B_WEB.

Fysioterapiutdannet i Trondheim i 2009. 2 år ved Idretts- og Bevegelsesvitenskap NTNU. Kurs og videreutdanning i CFT(kognitiv funksjonell terapi), basiskurs manuellterapi, IMS nålebehandling og medisinsk treningsterapi. Roger har bred erfaring fra privat praksis innen allmenn fysioterapi, samt skadeforebygging og behandling innen idretten.

 

Jobber ved Oppdal Fysioterapi mandag, onsdag og torsdag.

Ewalina Malisiewicz
ewelina bilde.jpg

Oppdal Fysioterapi har fått en massasjeterapeut med på laget! 

Diplomert massør og massasjeterapeut.

Fullførte kurset i anatomi og fysiologi ved Jagiellonian Universitet i Krakow i 2009. Kurs og videreutdanning i klassisk massasje, bindevevsmassasje, lymfedrenasje og idrettsmassasje. Ewelina tilbyr skreddersydde behandlinger som lindrer plager og ubehag.  

 

Jobber ved Oppdal Fysioterapi hver torsdag og fredag. For bestilling av time, fyll ut kontaktskjema og merk det med Ewelina.

Idun Helland Fjelldal
IMG_2868.jpg

IOppdal Fysioterapi har inngått samarbeid med logoped som er spesialist i EILO- anstrengelsesutløst astma. Dette som en del av vårt tilbud til idrettsutøvere og andre, og styrke oss som idrettsklinikk. Dette er en unik kompetanse for hele midt- Norge og hjelper idrettsutøvere i flere fylke.

 

Idun er idrettspedagog fra Norges Idrettshøgskole i 2006. Mastergrad i logopedi i 2019. Skrev masteroppgave om anstrengelsesutløste pusteproblemer ILO/EILO. Jobber med både barn, ungdom og voksne innenfor det logopediske fagfeltet. Har fra tidligere bred erfaring fra flere fagområder i arbeidslivet. Tilrettelagt rehabilitering for funksjonshemmede, veileder innen tilbakeføring til arbeidslivet, leirskolelærer og lærer.  

 

Les mer her: https://www.oppdallogopedi.no/

bottom of page