HVEM ER VI?

Kjetil Sandsten

Fysioterapiutdannet i Oslo, 1992. Mellomfag i idrett ved Norges Idrettshøyskole. Videreutdanning i idrettsfysioterapi, medisinsk treningsterapi, movement system impairment, såletilpassing, fot, gang, løpsanalyse. Kjetil har bred erfaring innen idrettsfysioterapi og har jobbet med skadeforebygging og behandling både i lagidrett og med enkeltutøvere.

 

Kjetil er med i Idrettens Helsesenter. 

 

Jobber ved Oppdal Fysioterapi mandag - fredag.

Marit Klokset

Fysioterapiutdannet i Trondheim i 2003. Mellomfag i idrett fra Norges  Idrettshøyskole. Videreutdanning i idrettsfysioterapi, IMS nålebehandling, medisinsk treningsterapi, kinesioteip, rehabilitering, og ergonomi og forebyggende helsearbeid.

Marit er med i Idrettens Helsesenter.

 

Marit tar Masterstudium i Manuellterapti og jobber for tiden 60% ved Oppdal Fysioterapi. Hun er tilstede mandag, onsdag og torsdag.

Roger Gunnesmæl

Fysioterapiutdannet i Trondheim i 2009. 2 år ved Idretts- og Bevegelsesvitenskap NTNU. Kurs og videreutdanning i CFT(kognitiv funksjonell terapi), basiskurs manuellterapi, IMS nålebehandling og medisinsk treningsterapi. Roger har bred erfaring fra privat praksis innen allmenn fysioterapi, samt skadeforebygging og behandling innen idretten.

 

Jobber ved Oppdal Fysioterapi mandag, onsdag og torsdag.

Line Brattbakk

Autorisert fysioterapeut fra HIST i 2001. Spesialfysioterapeut fra 2006. Lang erfaring med opptrening av hjerte-pasienter, blant annet gjennom forskning i samarbeid med NTNU og St.Olavs Hospital. Kurs og videreutdanning i rehabilitering av slag-pasienter. Høy kompetanse i forhold til Parkinson og Cerebral Parese. Hun har også lang erfaring med pasienter med ryggplager og skulderplager. Line har jobbet i mange år med å utarbeide tilpassede treningsprogram og gode øvelser for pasienter i alle aldersgrupper. 

Line er vikar for Marit og jobber ved Oppdal Fysioterapi tirsdag og fredag. 

OPPDAL FYSIOTERAPI

Inge Krokanns veg 21

7340 Oppdal

Telefon 72 42 19 10

post@oppdalfysioterapi.no

Våre åpningstider er:

mandag - fredag, 08.30 - 15.00

 

 

Følg oss på Facebook

© 2019  - All rights reserved Oppdal Fysioterapi